Clipboard manager sometime pasting text in wrong window

clipboard-manager

#1

Describe the bug
Since 2.716 clipboard manager sometimes changes window to source application when pasting test (at least pasting as plain text).

Screenshots
Hardo to make screenshot of this

Device information:

  • Type of Mac: MacBook Pro Touchbar
  • macOS version: 10.14.3 (18D109)
  • BetterTouchTool version: 2.717 (now)

Additional information (e.g. StackTraces, related issues, screenshots, workarounds, etc.):
If user will copy text in source app again, then pasting works ok in target app.


#2

Weird, I don't think I have touched the clipboard manager at all. Any specific application this happens with?


#3

Typically I'm copying from Numbers and pasting into Pages. Have similar workflow for years and I found this problem 1-2 BTT updated ago.


#4

I can't find any algorithm showing when it works and when not. For sure for long time it was working OK but started to have problems with one of recent updates. Latest update to 2.718 didn't solve the problem


#5

I think I might have an idea. It could be related to App Specific Shortcuts Lagging Behind

Could you please go to the about tab in BTT and click the "Export Debug Information" button? This will create a folder called BetterTouchToolDebug on your desktop. Would be awesome if you'd zip that & send it to andreas@folivora.ai

I think there might be some exception that doesn't happen on all systems, but the debug info might show me what's wrong.


#6

Done 123456789012345

PS. Sorry for additional characters, but forum doesn't allow messages shorter than 20 characters :wink:


#7

Thank you! I can see in the logs that something is wrong (BTT has problems recognizing an app switch has occurred), but unfortunately the logs are not detailed enough for this specific issue, and unfortunately even with your settings I can't reproduce it here.

I have just uploaded v2.719_alpha. I don't think it will fix the issue, but it adds a few more logs. Would be great if you could test that and send me the debug info again if it still occurs.